Fysioterapi baserer seg på grundig undersøkelse av muskel/skjelett-systemet for å stille relevant funksjonsdiagnose. Vi ser hele mennesket og gir optimal helhetlig behandling for å lindre/fjerne dine plager og optimalisere din funksjon.

Lidelser i muskel/skjelett-systemet kan skyldes nedarvet funksjonsfeil, sykdom, overbelastninger, feilbelastninger, ulykkesskader eller muskelspenninger som følge av fysisk og/eller emosjonelt stress.

Dersom plagene dine er arbeidsrelaterte, har vi bedriftsfysioterapeut som kan besøke din arbeidsplass og utføre arbeidsplassvurdering/kartlegging og bedre ergonomien i forhold til ditt funksjonsnivå.

Ved Frogner Fysioterapi & Akupunktur utøver vi benkebehandlinger med teknikker som manuell tøyning, tverrfriksjoner, massasje, triggerpunktfjerning med nål eller pessur. Vi lager spesialtilpassede treningsprogram og gir opplæring i tøyninger og avspenning du kan gjøre hjemme, på jobb eller på treningsstudio. Gode turer i skog og mark er også fin trening for ben og rygg. 

Ved mistanke om lidelser som trenger annen- eller tilleggskompetanse, f.eks kiropraktor, ortoped, kirurg eller nevrolog henviser vi videre umiddelbart.

Fysioterapeuten har praksiserfaring siden 1995. Se Vigdis Bjørnøys CV.