Om oss

Helhetlig tilnærming til helsespørsmål er vårt fokus. Ordtaket sier «en ulykke kommer sjelden alene», og slik kan det være med kroppen og helsen vår også. Vi tar dine symptomer på alvor, men vi mener nøkkelen til varig bedring ligger i årsaken til symptomene – være seg fysiske eller emosjonelle/psykiske.

Vi jobber fagspesifikt, men også tverrfaglig for å sikre maksimal behandlingshjelp for deg. Vi er spesialiserte innen benkebehandling, instruksjon i øvelser/tøyninger du kan gjøre hjemme/på kontoret og ergonomi.

Vi er samlokalisert med Frogner Kiropraktorklinikk og Helsevinkelen og samarbeider også med psykolog og hypnoterapeut Sigurd Stubsjøen.

Historien til Frogner Fysioterapi & Akupunktur skriver seg tilbake til 2002. Den gang gikk firmaet under navnet Bjørnøy`s Fysioterapi. Besøksadressen var Storgata 14, hvor vi samarbeidet med doktor Benli Zhang på Atrium Legesenter.

I starten drev vi bare med fysioterapi, men inspirert av dr. Zhang kom interessen for akupunktur og kinesisk medisin.

Høsten 2010 flyttet vi til Frogner, nærmere bestemt Frogner Kiropraktorklinikk i Frognerveien 52, 0266 Oslo. I 2015 utvidet vi praksisen og begynte å jobbe sammen med terapeutene på Helsevinkelen i Strømsveien 24 e, 0658 Oslo. Det er inspirerende å hjelpe folk på begge sider av Akerselva – Oslo Vest og Øst!

Etter pandemi og nedstenging ble enkeltpersonforetaket omgjort til Frogner Fysioterapi & Akupunktur AS i 2020.

Vigdis Bjørnøy portrett
Foto: Anders Aabel

Vigdis Bjørnøy

Fysioterapeut & akupunktør
HMS koordinator

Vigdis ble utdannet ved Bislett høgskolesenter i 1991 – 94. Autorisasjon fra Fylkeslegen etter endt turnus i 1995. Uteksaminert akupunktør fra Akupunkturhøgskolen i Oslo i 2005 (medlem Akupunkturforeningen). 

Spesialiserte seg innen Helse og Miljø Grunnkurs I for bedriftsfysioterapeuter i 2006.

Vigdis har mangesidig erfaring som fysioterapeut. Siden 1995 har hun arbeidet med tverrfaglig rehabilitering, jobbet som fagansvarlig for prosjekt Yngre Demente (PYD) og har praktisert i 8 år innen bedriftsfysioterapi med forebyggende og behandlende vinkling. Klinisk behandler har hun vært siden 2002. Vigdis har jobbet som klassisk akupunktør siden 2005 og er medlem i Akupunkturforeningen.