Om oss

Historien til Frogner Fysioterapi & Akupunktur skriver seg tilbake til 2002. Den gang gikk firmaet under navnet Bjørnøy`s Fysioterapi. Besøksadressen var Storgata 14, hvor vi samarbeidet med doktor Benli Zhang, Atrium Legesenter.

I starten drev vi bare med fysioterapi, men inspirert av dr. Zhang kom interessen for akupunktur. Høsten 2010 flyttet vi på Frogner, nærmere bestemt Frognerveien 52, 0266 Oslo. Navnet Frogner Fysioterapi & Akupunktur ble registrert i 2013, for å være mer søkbart og regionsorientert.

Vi jobber fagspesifikt, men også tverrfaglig for å sikre maksimal behandlingshjelp for deg. Vi er spesialiserte i benkebehandling og instruksjon i tøyninger og øvelser du kan gjøre hjemme.

Vi er samlokalisert med Frogner Kiropraktorklinikk og Helsevinkelen og samarbeider også med psykolog og hypnoterapeut Sigurd Stubsjøen.

Vigdis Bjørnøy portrett
Foto: Anders Aabel

Vigdis Bjørnøy

Fysioterapeut & akupunktør
HMS koordinator

Vigdis ble utdannet ved Bislett høgskolesenter i 1991 – 94. Autorisasjon fra Fylkeslegen etter endt turnus i 1995. Uteksaminert akupunktør fra Akupunkturhøgskolen i Oslo i 2005 (medlem Akupunkturforeningen). 

Spesialiserte seg innen Helse og Miljø Grunnkurs I for bedriftsfysioterapeuter i 2006.

Vigdis har mangesidig erfaring som fysioterapeut. Siden 1995 har hun arbeidet med tverrfaglig rehabilitering, jobbet som fagansvarlig for prosjekt Yngre Demente (PYD) og har praktisert i 8 år innen bedriftsfysioterapi med forebyggende og behandlende vinkling. Klinisk behandler har hun vært siden 2002. Vigdis har jobbet som klassisk akupunktør siden 2005 og er medlem i Akupunkturforeningen.